Praktische informatie

Tarieven

TherapievormPrijsDuur
Individuele therapie90 euro45-60 minuten
Intakegesprek125 euro60-75 minuten
Relatietherapie125 euro60-75 minuten

De kosten zijn voor face to face en online sessies. Bij verhindering moeten geplande afspraken minimaal 24 uur van te voren afgezegd worden.

Mijn kwalificaties

  • Bachelor Psychology, VU University, Amsterdam
  • Economic & Consumer Psychology, Leiden University, Leiden
  • Acceptance & Commitment Therapy (ACT), StressWise Academy, Utrecht
  • Psychosocial Basic Knowledge (PSBK), StressWise Academy, Utrecht
  • Emotionally Focused Therapy (EFT), EFT, Amsterdam

Mijn registraties

  • NIP: 229354
  • KvK: 72340444
Nederlands Instituut van Psychologen Logo

Beroepscode

Omdat ik lid ben van het NIP werk ik volgens de Beroepscode. Deze Beroepscode bevat alle eisen, richtlijnen en gedragsregels die aan het beroepsmatig handelen van een psycholoog gesteld worden. De basisprincipes zijn dat de psycholoog zich verantwoordelijk, integer, respectvol en deskundig gedraagt.

Door de toepassing van de Beroepscode is het voor de cliënt en de psycholoog duidelijk wat ze wel en niet kunnen verwachten. Het doel is om de cliënt te beschermen tegen mogelijk onzorgvuldig handelen van de psycholoog.

Privacy

De WGBO wet (Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst) stelt psychologen in Nederland verplicht om een dossier vast te leggen voor elke cliënt. Het is verplicht om dossiers 20 jaar te bewaren (vanaf juli 2020).

Jouw dossier bevat persoonsgegevens, informatie vanuit de sessies en over je gezondheid. Het zou informatie kunnen bevatten van andere zorgverleners, zoals een andere therapeut, wanneer dit van belang is voor de sessies bij mij. Ik werk volgens de Beroepscode en ik doe mijn uiterste best om jouw privacy te waarborgen.


Ik hoor graag van je!
nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL