Mijn verhaal

Het leven is vol met verhalen om te delen

Van jongs af aan ben ik nieuwsgierig naar alle levende wezens. Daarom was voor mij de keuze om psychologie te studeren snel gemaakt. Ik wilde ontdekken waarom mensen doen zoals ze doen. Het antwoord voor mij is dat iedereen behoefte heeft aan liefde, erkenning en oprechte verbinding. Nu ben ik gedreven door het volledig kunnen omarmen van wie je bent, met alle ‘goede en ‘slechte’ kanten van jezelf.

“Dit is een mindset om in het hier en nu zijn”

Dit brengt me naar mijn favoriete hobby: yoga. Het is mijn sport en door de jaren heen is het mijn levensstijl geworden. Het brengt me plezier, ontspanning en het kan uitdagend zijn! Mijn achtergrond in banen is uiteenlopend. Ik heb gewerkt in de retail, marketing, information management en als psycholoog. Door deze ervaringen heb ik een breed perspectief op de verschillende werkvelden en bedrijven.

“Mijn droom is uitgekomen: ik heb mijn eigen praktijk geopend in 2020!”

Mijn visie is om anderen te helpen door mijzelf te zijn. Rustig, harmonieus en in balans. Vanuit mijn positie is het is magisch om jou te zien groeien en bewust te worden van wie je bent.

Ik zat in dezelfde situatie als jij: het vinden van een geschikte therapeut. Mijn gevoel heeft een belangrijke rol gespeeld. Het moet goed voelen voordat je een afspraak plant. Daarom begrijp ik dat het een uitdaging kan zijn om iemand te kiezen. Dus voel je welkom om contact met mij op te nemen voor vragen.

Vind hier de praktische informatie
nl_NLNL