Psychologie Praktijk: Marijke Peperkamp

“Kalm, harmonieus & in balans”

05/05/2020: mijn officiële aankondiging van mijn psychologie praktijk in Alkmaar! Dit avontuur is ongeveer drie jaar geleden begonnen met het denken en praten over & uiteindelijk het realiseren van mijn droom om anderen te helpen. Ik ben trots om dit bereikt te hebben door mijn passie en support vanuit mijn omgeving: vrienden, familie, cliënten & onbekenden zijn onderdeel geweest om mijn woorden om te zetten in daden.

Mijn visie is om anderen te helpen door mijzelf te zijn: kalm, harmonieus en in balans. Mijn cliënten zijn hierdoor in een veilige omgeving waar ze volledig zichzelf kunnen zijn zodat ze groeien en in balans komen met zichzelf. Samen richten we ons op het loslaten van controle en het komen in het hier en nu.

Vanwege de crisis die veroorzaakt is door COVID-19 ervaren meer mensen stress, er wordt verwacht dat we ons snel aanpassen en het is tegelijkertijd onduidelijk hoe de situatie gaat verlopen. Echter is mentale zorg net zo belangrijk in tijden van corona als daarbuiten, iedereen moet goede zorg krijgen.

Om mijn eerste cliënten te verwelkomen bied ik de eerste sessie aan voor de helft van de prijs wanneer je de eerste afspraak in mei boekt. Ik hoor graag van je, om kennis met elkaar te delen of om je te helpen.

Marijke


← terug naar het overzicht
nl_NLNL